!!TW!! -TRIGGER WARNING- !!TW!!

1 oktober 2022 – 11:18u

Sorry hè dokter maar het is ECHT niet ok wat er weer gebeurd is!
Omdat ‘k maar half te gat functioneer omdat ‘k niet weet hoe ‘k mens moet zijn, voor onszelf moet opkomen of zorgen zijn we óndanks dat we het gezegd hebben WEERAL bedreigd, gemanipuleerd en in traumasporen geduwd en getriggerd. 
Proberend voor ons op te komen -alleen!- zijn we weeral gezwicht onder dreigementen en het gewicht van de maatschappij om tegen onze wil in met iets akkoord te gaan en te tekenen. 
WAAR BLIJFT DE HULP!?
Al vijf jaar roep ‘k om hulp. 
Wij hebben hulp nodig en vooral rust en nu steken ze ons in een kot waar er amper 10 seconden passeren dat er is géén verkeer is. 
Al onze bezwaren, zelfs een officiële klacht, zelfs úw statement, als dokter, dat omwille van onze gezondheid wij hier niet kunnen wonen wordt ‘gewoonweg’ onontvankelijk verklaard. 
En daarmee is voor hun de kous af. 
‘k Heb heel dat gesprek opgenomen (hun daar van op de hoogte gesteld ook) en ‘k hoor onszelf pijnlijk worstelen.. zeggend dat eens in die traumasporen er reeds vele ‘stationnetjes’ gepasseerd zijn vooraleer wij besef krijgen van die sporen waar we inzitten (als dat besef komt) en dat we dan op menselijkheid moeten rekenen om terug te kunnen..
En die antwoorden ons ‘simpelweg’ regels zijn regels, het beleid is zus en zo en niet anders.. alsof al wat wij proberen zeggen niet meer dan lucht is.. 
Uw hoogsensitiviteit, ú, wordt onontvankelijk verklaard .. weeral.. en dan denigreren, kleineren..stigmatiseren..
‘k Weet niet wat ‘k nog kan doen
‘k Weet echt niet wat ‘k nog moet doen voor ons
‘k Ben echt op 
‘k Weet niet wie ‘k nog moet aanspreken of wat ‘k nog meer moet of kan zeggen maar ‘k ben kantje-boordje op
De gemeente? Niet dus. “Hij heeft wel een nieuwbouw appartement gekregen hè”
Ga je dat ook nog tegen ons zeggen als ‘k, een mes tegen mij keel gezet heb, m’n halsslagader eindelijk overgesneden heb omdat ‘k geen energie meer over heb om nog recht te proberen kruipen en ook m’n kinderen constant zie lijden onder deze onleefbare omstandigheden, lig dood te bloeden op uwe “nieuwbouw” appartementen vloer? 
Of zijn daar ook regeltjes voor; is daar ook een beleid tegen? 
‘k Heb geen vast internet dus ‘k kan geen video bestanden doorsturen maar kom eender wanneer 24/7 langs om het zelf vast te stellen dat dit onleefbaar is voor ons. Wetende dat we hoogsensitief zijn en dat mijn brein elke seconde elke prikkel, nog eens verstekt door trauma ook, dan ook nog eens herhaald zonder gewenning..
Maar zelfs als je geen hoogsensitiviteit hebt kan ‘k mij niet voorstellen dat dit ook maar voor iemand ok is. Maar soit. 
En ja ok, het zal geen permanente gehoorschade opleveren. Dat kan. Dat is wat die directeur van het “sociaal” verhuurkantoor woonveer eigenlijk zei met dat ‘het voldoet aan alle technische normen’. 
Daarmee alle menselijkheid, alle empathie van tafel vegend en hoogsensitiviteit tot het rijk der fantasie verwijzend.. onontvankelijk verklarend. 
Ja weet je, als permanente gehoorschade vanaf 80db geldt valt 79 db daar technische gezien ook buiten. Proficiat man, wat heeft dat ermee te maken?
Kom, en constateer zelf. Zelfs tussen 1 en 4 ‘s nachts is er geen half uur dat passeert zonder verkeer
Dus ‘k slaap geen half uur aaneensluitend zonder niet op zijn minst uit recuperatie slaap gehaald te worden
Dit is NIET vol te houden
Dit is NIET langer vol te houden 
En het is echt! Niet! ok dat wij weer gewoon aan ons lot worden overgelaten
Da’s vijf jaar dat wij om hulp roepen en schreeuwen 
En dan nu dit!?!?
Wij zijn echt! Kantje-boord op!
“Ik” kán niet meer!!
Ik kan niet meer!!
Dat stigmatiseren moet stoppen!
Dat negeren MOET stoppen
En als g’het niet voor ons wilt doen dan voor mijn kinderen 
Is er iemand -IEMAND- dat luistert
www.didisdna.be

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *