16:35u

Geen energie. Totaal geen energie. Voor niets energie hebben. Steeds moe zijn, frusterend moe zijn. Doodop. Je rechtzetten, jas en schoenen aantrekken om een wandeling te maken maar niet verder dan de voordeur geraken. De klink in je handen. Waarom? Vijf minuten. Worden er tien. Een half uur. Waarom? Omdraaien, schoenen uit, jas uit. Te moe. Slapen, rusten, proberen, … tv op de achtergrond … om een leegte op te vullen die niet op te vullen is. Slapen gaat niet. Rusten gaat niet. Terug recht. Wat nu? Bloggen? Verder werken aan een van de vele concepten? Iets nieuw schrijven? Lezen. Misschien een beetje lezen. Eén zin, een tweede… wát heb ik gelezen? Opnieuw proberen. Moe. Rechtstaan, misschien iets eten. Iets koken. Ik heb honger. Denk ik. Koelkast open. Staren. Terug dicht. Een sigaret dan maar. Al is daar helemaal geen zin in. En niet enkel omdat er geen zin in is. Terug binnen. Een sigaret dan maar? Hola, heb je dat niet net gedaan? Studeren. Ik zou echt moeten studeren. Maar voor wie of wat? Het lukt toch niet. Mag toch niet meer. Tv staren… bloggen… Waar is het voorbije uur gebleven? Strohalmen… waar zijn die strohalmen? Die totaal nutteloze levensnoodzakelijke strohalmen…

? © MMXX

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *