Alles kost verdomd veel energie.

Het kost al zoveel energie om mij gewoon van dag naar dag te slepen dat elke kleine poging om iets te doen te veel is. Elke poging om de impasse te doorbreken zorgt voor uitputting. Er is gewoon geen energie meer. Voor niets.

Of het nu gaat om dingen die ik zou willen doen of dingen die ik moet doen, het blijft slopend en ik haat er mezelf voor.

Ik ken te weinig van WordPress, van software, van computers in het algemeen eigenlijk, om dit blog een beetje deftig op de rails te krijgen. Het kost mij onnoemlijk veel energie ook om alles op te zoeken. Ik wil wel, maar het lukt niet op het moment. Ik zoek iets op en begin te lezen maar halverwege de eerste alinea ben ik al alles kwijt en kan ik opnieuw beginnen. Net zoals met al de rest lijkt het wel of ik ‘uitval’. Of ineens blijf haperen. Loading…

Verschrikkelijk is dat. En het put mij mentaal zo extreem uit dat mijn hoofd er van gonst en ik wegzink in vergetelheid. Mindless tv staren tot een kunst verheffen. Een hatelijke impasse en ik haat mezelf dat het niet lukt om het te doorbreken.

Ook schrijven lukt niet. Zelfs korte tekstjes nemen uren in beslag en als het al lukt om iets, dat enigszins op iets zinnigs lijkt, te verwezenlijken (wat ik voor de moment helemaal niet vind) heeft het mij helemaal leeggezogen.

Ik weet echt niet waar ik nog energie kan uit halen.

Hg80 © MMXX

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *