Zondag 12 januari MMXX 08:10u

Waar wil worden naartoe gegaan met dit blog? Het houdt me sterk bezig merk ik. Het is, ergens, belangrijk. Van levensbelang of zoiets, denk ik. Al lukt het voor de moment amper of niet om enige gedachten erover te ordenen. Net zo min als met de zovele duizenden andere gedachten. En ondanks dat al die gedachten maar onophoudelijk mijn denken blijven geselen, blijven ze tegelijkertijd frustrerend ongrijpbaar. Blijven ze ver weg van het zelf. Geïsoleerd in verwarring en wanorde. Als in een vacuüm. Steeds veranderende perspectieven die in een razend tempo continu bewegen, stilstaan en van richting veranderen in een overvolle onmetelijke en onbereikbare leegte.

Er is chaos in mijn hoofd.

Ik wil er iets moois van maken. Iets dat betekenis heeft. Iets om trots op te zijn. Of zoiets. Denk ik. Ergens. Maar het duurt nooit lang of de totale nutteloosheid van alles overvalt me weer. Het duurt nooit lang of ‘ik’ is weinig om trots op te zijn. Een totale nutteloosheid waar wel nog pogingen tegen worden ondernomen om ze te doorbreken, zoals met dit blog, maar die zo allesomvattend is dat het versmachtend en verlammend werkt.

Zoals altijd is enkel perfectie goed genoeg. En van mezelf wordt niets perfect gevonden. Wat bovenop die al zo algemene nutteloosheid, die versmachtende verlamming nog versterkt. Wat leidt tot een impasse. Een hatelijke impasse.

Hg80 © MMXX

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *