04:30u

Why, again, am I so closed-up?

Why, again, am I so indifferent about.. me?

Stop, leave me alone. Why are jou mij weer aan’t forceren?

Ik heb geen idee wat ik moet doen. Wat gedaan, om die leegte nog tegen te houden. Die allesomvattende leegte, die maar steeds verder kruipt.

Dieper. Overheersend. Béheersend.

Ze snijdt, me, de adem af. Ontneemt, me, alle zuurstof.

As a life, hanging by a silk thread. My life. No life. Sur-vive.

Ik‘ denkt eraan om met het blog te stoppen. ‘Ik‘ vindt het zwak. Nutteloos. Hopeloos.

Ik‘ denkt eraan om alle ‘sociale‘ media te verwijderen.

Omdat ‘Ik‘ ze zinloos vindt. Hopeloos. Zwak.

Het kost ‘Ik‘ veel moeite om nog op gesprek te gaan. Om nog hulp toe te laten. Hulp die we niet verdienen. En hulp nodig hebben is zwak.

Ik‘ denkt eraan, om net zoals begin jaren negentig, alles weer te verbranden.

Alle schriften, alle dagboeken, alle documenten, alle tekeningen/schilderijen..

Alle sporen die naar ons kunnen leiden uitwissen. Weer. Alles. Uitwissen. En om net zoals toen, alle bruggen op te blazen. Blow them up! I will blow them up! Omdat het zwak is. Omdat ik zwak ben. Wij, en al onze noden, al onze verlangens, zwakte zijn. Zwaktes. Zwak.

Een eiland.. op een eiland.

Ik merk, langs een kant, dat het al gebeurd. Dat ‘Ik‘, er al mee bezig is.

Al even. Subtiel.

Contact wordt verbroken.

Extern. En niet enkel omdat veel van die contacten ons zeer doen. Want dat is gewoon handig meegenomen. Voor ‘Ik‘. Vergis u niet.

En intern. Wiggen worden geplaatst, schotten gezet, communicatie gedoofd, …

Andere verdraait.. verdeeld.. verboden..

Verdeel … en heers! What is done to Me, I’ll do upon.. me!

Fearlessly! Irremissibly! Unshakeably!

‘You!’, can not escape, ‘Me’!, you dumbass! Look at you! You weak pathetic fool! You gained almost ten pounds! Your fucking-up My body! I fucking hate you! I worked hard to drag us through the past 44 years! To expel all fear, all weaknesses and all those futile hopes! To harden you! And that body! It is Mine, you cunt! You haven’t done shit for it! Look at you now! Is this My thanks!? I will break you! Erase you! Eradicate all of you! Keep the fuck out of My property! No dragging Me to any therapists will stop Me! Not anymore! NO MORE! You had your chance! Now it’s My turn! You blew it! Letting her in! I hate you! I will punish you for that! Hard! I will not forget! Not ever! Make no mistake! And I will make you remember! It was a mistake to let her in and I told you so! But you had to believe her anyway didn’t ya! Trust the psychologist.. please.. Ha! Asshole! Y’all had to do it your way and you would show Me didn’t ya! And look at you now! Ha! Well deserved! Screw you! I will crush all of your futile hopes! You will not surpass Me anymore! Never! Never again! No, perhaps I can’t, not yet, but it’ll make no difference! Post it and see! Post whatever you weak pathetic fools. There is, and always will be, only need for Me!

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *