Aangezien de eigen kennis mbt de wetgeving op copyright nog te beperkt is, en het moeilijk is om tussen het bos van informatie op het www door de bomen te zien, sta ik open voor suggesties. De betrachting is vooral om al wat ik schrijf en publiceer ook van mij te houden. Natuurlijk, ik ben mij er van bewust dat alles op het internet gekopieerd kan worden. Elk stukje tekst, elke foto of afbeelding, … alles. Maar hoe bescherm ik me er het best tegen? Suggesties zijn welkom.

A propos, er zijn twee foto’s (die met de typemachine en die met de spoorwegbrug) die niet van mezelf zijn en ik niet verwijderd krijg. Die behoren tot het WordPress thema dat ik voorlopig gebruik.

Hg80 © MMXX

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *